Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:02 | 05/05/2023

Η κα. Μάχη Χατζηδάφνη σπούδασε λογιστική, σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ, έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και είναι το νέο πρόσωπο που στελεχώνει την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

«Ονομάζομαι Μάχη Χατζηδάφνη, είμαι 40 ετών και υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μιλάω άπταιστα αγγλικά. Το 1992 μετακομίσαμε οικογενειακώς στον Εύοσμο όπου και συνεχίζω να κατοικώ με το σύζυγο μου και τα δυο παιδιά μας, 11 και 13 ετών .

Διαβάστε επίσης

Ως μέλος διαφόρων συλλόγων στο παρελθόν, μεταξύ αυτών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου Εύοσμου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Εύοσμου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Εύοσμου και άλλων, κατάφερα, αφενός να βοηθήσω στην εύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου μας και αφετέρου να κερδίσω πολύτιμη εμπειρία μέσω της συμμετοχής και της αποδοτικής συνεργασίας.

Μεγαλώνοντας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έζησα τη μεγάλη πληθυσμιακή και χωροταξική ανάπτυξή του. Τώρα πλέον ανατρέφοντας και τα δικά μου παιδιά εδώ αλλά και μέσα από τη συμμετοχή μου στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με προβλήματα που δυσκολεύουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ζητήματα τα οποία παραμένουν άλυτα στο πέρασμα των χρόνων και δεν αναλογούν στην εικόνα του δεύτερου μεγαλύτερου και πιο νεανικού δήμου της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και με το κατάλληλο πρόσωπο στην ηγεσία να καταφέρουμε την εξέλιξη στον δήμο μας.

Συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις εθελοντισμού τα τελευταία χρόνια μπόρεσα να συνειδητοποιήσω πλήρως την αξία της συμμετοχής και της προσφοράς σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και περισσότερο τους μαθητές και τους νέους ανθρώπους. Έτσι αποφάσισα συνειδητά να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς επιθυμώ να εργαστώ με συνέπεια έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, τη διασφάλιση των προϋποθέσεων για μια ασφαλή εκπαίδευση και την προαγωγή της παιδείας ως μιας αξίας που πρέπει να προστατεύεται και να προωθείται στον τοπικό μας κοινωνικό ιστό.

Επιλέγω σ΄αυτό το εγχείρημα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου» γιατί πιστεύω πως η επικεφαλής του, κα. Μαρία Μανούκα έχει τα προσόντα και της αξίζει η ευκαιρία να ηγηθεί στον δήμο μας δίνοντας λύσεις μέσα από τις γνώσεις της στα προβλήματα που υπάρχουν και να δημιουργήσει συνθήκες για την ανάπτυξη ενός δήμου ευνοϊκότερου για τις επόμενες γενιές.

Εικόνα
1

Ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να διοικήσουμε ώστε να υπάρχει μία νέα και πιο δυνατή φωνή που θα εκπροσωπεί επάξια τα συμφέροντα όλων μας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου».

Πηγή: politic.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis