Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
08:29 | 23/07/2023

Συνεδρίασε την Πέμπτη 20 Ιουλίοου 2023 το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Αποφασίστηκαν 327 μεταθέσεις Αξιωματικών (από το βαθμό του Υπαστυνόμου Β έως και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή) εκτός συστήματος αντικειμενικών κριτηρίων και 80 μεταθέσεις Αξιωματικών (από το βαθμό του Υπαστυνόμου Β έως και του Αστυνόμου Β΄) με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια).

Διαβάστε επίσης

Εκδόθηκε η διαταγή μεταθέσεων και απεστάλη σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Όσον αφορά την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, αν και δεν ανακοινώθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία οι αποφάσεις, οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν αλλαγές στις Διοικήσεις των Υπηρεσιών εδρας, αλλά ούτε και στις Διοικήσεις των Περιφερειακών Υπηρεσιών της. Παρ’ ότι υποβλήθηκαν αιτήματα μεταθέσεων και από αξιωματικούς της συγκεκριμένης Διεύθυνσης ώστε να αναλάβουν μεγαλύτερες θέσεις ευθύνης, αλλά και από άλλες Υπηρεσίες του νομού (Ορετιάδας) αλλά και εκτός Έβρου.

Έτσι παραμένουν στις θέσεις τους:

  • Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Περικλής Γκουλιάμας ως Διευθυντής της Υπηρεσίας Ασφαλείας  Αλεξανδρούπολης
  • Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Καραθανάσης ως Διοικητης του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξπολης.
  • Η Αστυνόμος Α’ Θεοπούλα Χατζηπαύλου ως Διοικητής Τροχαίας Αλεξανδρούπολης

Να θυμίσουμε ότι οι Αστυνομικοί Διευθυντές τόσο της Αλεξανδρούπολης όσο και της Ορεστιάδας, είχαν κριθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και παίρνονται οι αποφάσεις για τους βαθμούς από Αστυνομικό Διευθυντή και πάνω και παρέμειναν στις θέσεις τους αντίστοιχα οι Λάμπρος Τσιάρας και Χαράλαμπος Ελευθεριάδης.

evros-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis