Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομια
10:28 | 10/11/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και στα Τμήματα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής για την ιώβεια υπομονή και αυταπάρνηση με την οποία ανταπεξέρχονται και εκτελούν τα καθήκοντα τους. Η μεγάλη υποστελέχωση όλων των Υπηρεσιών ασφαλείας είχε αναδειχθεί ως κύριο και μέγιστο πρόβλημα στην Β/Α.

Διαβάστε επίσης

Οι πρόσφατες εξελίξεις δυναμίτισαν συνθέμελα όλη την αποτελεσματική λειτουργία τους καθώς δεν διαφαίνεται καμία πρωτοβουλία σοβαρής ενίσχυσης. Τουναντίον βλέπουμε καθημερινά νέες φυλάξεις Ευπαθών Στόχων, ενίσχυση Γηπέδων ακόμη και εκτός Διεύθυνσης, ενίσχυση άλλων υπηρεσιών (Αεροδρόμιο, Κρατική Ασφάλεια, Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μεταγωγών, μεταγωγές της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αθηνών). Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που μεταφέρονται από Τ.Α. σε Τ.Α. δανεικοί Αξιωματικοί Υπηρεσίας σε ημερήσια βάση και όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί ιδίως σε θέματα μετάβασης και συντονισμού.

Αλήθεια η πρόσφατη εξαγγελία του κ. Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ. , για αποδέσμευση 2.500 χιλιάδων  αστυνομικών από την Διεύθυνση Επισήμων και άλλες Υπηρεσίες Γραφείου τί απέγινε; Έχουν αντιληφθεί οι διοικούντες ότι οι συνάδελφοι που συνεχίζουν να εργάζονται στα Τμήματα Ασφαλείας και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α, τείνουν να απωλέσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας καθώς διατάζονται να εκτελούν υπηρεσία από εδώ και εκεί.

Έχουν σκεφθεί ότι όλο αυτό το νέο εγχείρημα έχει μεγάλο κόστος και τεράστια διακινδύνευση για τους συναδέλφους;

Ελπίζουμε και έχουμε κάποιες διαβεβαιώσεις ότι θα αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για επίλυση του όλου προβλήματος που έχει πλέον γιγαντωθεί. Κάποτε η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να παίρνει τις δέουσες πρωτοβουλίες για υποστήριξη των δημόσιων λειτουργών της και μάλιστα αυτών που δοκιμάζονται σκληρά και καθημερινά.

Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Κι όμως ... ένα Τμήμα Ασφαλείας (ακόμα και μικρό), μπορεί να κάνει τη διαφορά. Νέα σημαντική επιτυχία για τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis