Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 01/10/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΦΕΑΑ

   Με την υπ’αριθμ. 238/29-9-23 καταγγελία μας, εκθέσαμε τα κακώς κείμενα και πεπραγμένα κατά τόπους διοικήσεων αστυνομικών τμημάτων και υπηρεσιών εις βάρος των μελών μας κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Διαβάστε επίσης

   Αφού ήχησε το ξυπνητήρι της καταγγελίας μας, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αφυπνίστηκαν  χωρίς καμία διάθεση  ή πρόθεση όμως να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της «αναρχίας» στη συμπεριφορά και τις αποφάσεις της διοίκησης απέναντι στο υφιστάμενο προσωπικό σε σχέση με τα δικαιώματα τους. Σήμερα εξέδωσαν  διαταγή, ως όφειλαν να έχουν πράξει, με την προκήρυξη των εκλογών, τόσο για την ενημέρωση του προσωπικού όσο και για τη χρηστή διοίκηση. 

   Με την Αρ. Πρωτ.: 1647/ 23/1934657 διαταγή του Προϊστάμενου Επιτελείου Αντιστράτηγου κ Γκαρίλα Ελευθέριου ζητά την εφαρμογή της εγκυκλίου με αριθ. πρωτ. 972/8-9-2023 (ΑΔΑ: 6ΒΝ64ΜΤΛ6-ΟΛ7) της Διεύθυνσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου μεταξύ άλλων προβλέπει ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. 

  Φαίνεται πως όταν δεν υπάρχει έλεγχος αλλά αφήνεται χώρος στους κατά τόπους διοικητές, θέλουμε να πιστεύουμε, όχι ηθελημένα, καταστρατηγούνται θεμελιώδη δικαιώματα χαμηλόβαθμου και μη προσωπικού όπως το δικαίωμα στην άδεια ,το προβλεπόμενο ρεπό ,ακόμα και η άσκηση του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

    Ευελπιστούμε στην απόλυτη τήρηση των διατάξεων από όλους και ευχόμαστε να μην αναγκαστούμε να καταγγείλουμε όμοια περιστατικά.

   Είμαστε πάντα δίπλα στο προσωπικό που πέρα από την εγκληματικότητα είναι αναγκασμένο να παλεύει και για τα αυτονόητα δικαιώματα του τα οποία με αγώνες έχει αποκτήσει.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis