Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:54 | 28/09/2023

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Μετά από έντονες πιέσεις της Ομοσπονδίας μας σε διάφορα επίπεδα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνέχεια του από 18 Σεπτεμβρίου 2023 εγγράφου μας (Αρ. Πρωτ.: 200/4/309στ) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ιωάννη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και άλλους, σας ενημερώνουμε ότι επετεύχθη η ικανοποίηση του αιτήματός μας και αναμορφώθηκε ο Προϋπολογισμός του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., ώστε να τύχουν άμεσης ενίσχυσης οι πληγέντες από τη θεομηνία «Daniel», αλλά και να ικανοποιηθούν και παλαιά αιτήματα συναδέλφων που ήταν σε εκκρεμότητα λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Διαβάστε επίσης

Η Ομοσπονδία κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η σχετική απόφαση να λάβει έγκαιρα τις υπογραφές των αρμοδίων αξιωματούχων του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, καθώς και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Αθανάσιου ΠΕΤΡΑΛΙΑ, προκειμένου να αναρτηθεί αυτή στη «Διαύγεια» και να αρχίσει η εκτέλεσή της.

Όπως έχουμε επισημάνει, η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο, επουλώνοντας, στο μέτρο που της αναλογεί, πληγές που άφησε πίσω της το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας.

Συνεχίζουμε το ίδιο αποφασιστικά, όπου και όταν απαιτείται, για τις ανάγκες των συναδέλφων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis