Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός_intime
17:14 | 09/11/2023

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής:

"Το δείπνο του Βαλτάσαρ

Πόσο συχνά η ιστορία μας θυμίζει το συρφετό των μάγων ,των σοφών, των μάντεων,  των Χαλδαίων και των Γαζαρηνών, που δεν στάθηκαν ικανοί να διαβάσουν τα σημεία και να ερμηνεύσουν τη «γραφή επί του τοίχου».

Και όμως δεν χρειάζεται καν ο Άγιος Προφήτης Δανιήλ για να ερμηνεύσει το «Μανή , θεκέλ , φάρες» που την 1η Νοεμβρίου 2023 χαράχτηκε σε κυβερνητικό  κτίριο επί της Λεωφόρου Κατεχάκη.

Οποιοσδήποτε αστυνομικός που υπηρετεί στη Δυτική Αττική μπορεί να το ερμηνεύσει:  όταν από την 26/07/2021 που εκδόθηκε το Π.Δ. 53/2021 για την σύσταση της νεοιδρυθείσας υπηρεσίας του Αστυνομικού  Τμήματος Καματερού και μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες πραγματοποιείται έναρξη λειτουργίας με 15 άτομα, η ερμηνεία  «μετρήθηκες, ζυγίστηκες και βγήκες ελλιπής » είναι αυτονόητη.

15 άτομα βρέθηκαν μέσα σε 2 χρόνια και τρεις μήνες, που σημαίνει χωρίς ρεπό και χωρίς άδειες , και με τις απολύτως απαραίτητες ανελαστικές λειτουργίες της γραμματειακής υποστήριξης, το τμήμα απλά διαθέτει δύο άτομα στη βάρδια (αξιωματικό υπηρεσίας και σκοπό ) , χωρίς να υπάρχει περιπολικό ούτε για δείγμα:

Προφανώς οι απαιτήσεις της ηγεσίας για την αστυνόμευση της περιοχής  θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που υπήρχαν πριν την ίδρυση του τμήματος  : δηλαδή καμία !

Το παράδοξο είναι ότι ΗΔΗ υπάρχουν 10 (ΔΕΚΑ) αποσπασμένοι από την  νεοιδρυθείσα υπηρεσία του Αστυνομικού  Τμήματος Καματερού προς άλλες υπηρεσίες, όπως στο σχέδιο Αριάδνη για την φύλαξη των μετρό (χωρίς βέβαια το Καματερό να διαθέτει μετρό ) και από τον Α.Σ. Αράχοβας μέχρι  την Ένωση Αποστράτων !

Συνεπώς μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες από την έκδοση του ΦΕΚ για την ίδρυση του Α.Τ. Καματερού , όταν αυτό εν τέλει ιδρύθηκε,  βρέθηκαν μόλις 15 άτομα , τόσα όσα βρίσκονται σε μία μόλις ημέρα για συζύγους πολιτικών προσώπων, ενώ ήδη αποσπάστηκαν 10 άτομα από την οργανική δύναμη , από την πρώτη κιόλας ημέρα για να απασχοληθούν σε άλλες  υπηρεσίες.

Ένα ερώτημα μένει : ποιος είναι ο Βασιλιάς Βαλτάσαρ στην ελληνική αστυνομία που οργάνωσε (όχι το γεύμα στους μάγους , στους σοφούς και στους μάντεις, αλλά)την ίδρυση του Α.Τ. Καματερού σε «κορυφαίο επίπεδο»  προχειρότητας και έλλειψης προσωπικού ; "

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis