Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:41 | 14/06/2023

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, απόγευμα Κυριακής, επί της Λ. Πατησίων στο ύψος του σταθμού του Μετρό “ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ”, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία, εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του smart ανέπτυξε ταχύτητα.

Η Ομάδα συντονισμένα ακολούθησε τον οδηγό κάνοντας του σήμα να σταματήσει. Όμως ο αλλοδαπός, όπως αποδείχθηκε οδηγός, όχι απλά δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε να επιταχύνει προσπαθώντας απεγνωσμένα να διαφύγει από τον αστυνομικό έλεγχο.

Ξεκίνησε καταδίωξη με τον οδηγό να πραγματοποιεί ελιγμούς ανάμεσα στα Ι.Χ. και τους αστυνομικούς να ακολουθούν, ώσπου τελικά κατάφεραν να εγκλωβίσουν το εν λόγω όχημα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι. Ωστόσο, λόγω της άρνησης του οδηγού να σταματήσει στο σήμα της Αστυνομίας, ήταν βέβαιοι πως κάτι συνέβαινε. Για τον λόγο αυτό, ακολουθώντας το ένστικτο τους, τον οδήγησαν στο πλησίον τμήμα για τα περαιτέρω.

Πράγματι, για ακόμη μια φορά το αλάνθαστο ένστικτο των αστυνομικών επιβεβαιώθηκε, αφού κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο, μέσα στο εσώρουχο του αλβανικής καταγωγής οδηγού, εντοπίστηκαν:

2 μεγάλες συσκευασίες κοκαΐνης 40 γραμμαρίων, καθώς και 5 μικρότερες συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικής ποσότητας 10 γραμμαρίων. Επίσης, βρέθηκαν 22 σακούλες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 52 γραμμαρίων.

Εικόνα
ναρκωτικα

 

Εικόνα
ναρκωτικα

Ο αλλοδαπός υπήκοος αλβανιας συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για παράβαση του νόμου περί των ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πηγές, ότι τα 50 γραμμάρια κοκαΐνης, κοστίζουν στην αγορά των ναρκωτικών περίπου 3.000€.

Πηγή: synenas.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis