Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 19/01/2023

Aνακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Για πολλοστή φορά οι Συνάδελφοί μας, Αστυνομικοί που επανδρώνουν τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών απέδειξαν το σθένος, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα τους απέναντι στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης

Με μεθοδικότητα ερευνούσαν σε βάθος μηνών εγκληματική οργάνωση και κατάφεραν να καταλήξουν μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε διάφορες περιοχές σε συλλήψεις επτά (7) δραστών, έξι (6) ανδρών και μιας γυναίκας οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών, και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες.

Σε διάφορες έρευνες που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περούκες, όπλα, εκρηκτικά, πυροκροτητές καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Η εγκληματική αυτή οργάνωση φέρεται να ευθύνεται για επτά (7) ληστείες, τρεις (3) σε τράπεζες, σε τρία (3) υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ και σε ένα (1) σούπερ μάρκετ, ενώ διερευνάται πιθανή σχέση των συλληφθέντων και με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά Αστυνομικών.

Οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες ασφαλείας της περιοχής μας παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και μέσα υπερβάλλουν εαυτόν και καθημερινά καταφέρνουν να σοβαρότατα πλήγματα τόσο στην μικροεγκληματικότητα όσο και σε υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος, προσφέροντας σε όλους μας ένα περιβάλλον ειρήνης και ασφάλειας.

Οφείλουμε να τους υποβάλλουμε τον προσήκοντα σεβασμό στο έργο τους και τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια.

                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis