Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:57 | 25/04/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγχαίρει το συνάδελφο - μέλος της Υπαρχιφύλακα ΚΑΡΑΝΤΑΛΗ Χρήστο για την κατάκτηση της πρώτης (1ης) θέσης στο «9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος», το οποίο διεξήχθη κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά εκατόν είκοσι επτά (127) αθλητές από δέκα (10) Χώρες.

Ο συνάδελφός μας ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Παγκρατίου Αθλήματος κατακτώντας την πρώτη (1η) θέση και στις δύο (2) κατηγορίες που συμμετείχε (Πλήρης Αγών, Κάτω Παγκράτιο).

Εικόνα
1

Ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής του αγωνίσματος για το έτος 2023, υψώνοντας την Ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, υπό το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

Όσοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο Αστυνομικό – αθλητή αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, μέσα και έξω από την παλαίστρα, για το ήθος του και την έμπνευση που δημιουργεί στους νεότερους συναθλητές του, προάγοντας το Παγκράτιο Άθλημα στο ευρύ κοινό.

Μετά τη λήξη και του τελευταίου αγώνα αφιέρωσε την επιτυχία του στο νεογέννητο υιό του, στους προπονητές του κ. Γεώργιο ΚΑΨΙΜΑΛΗ (Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ), κ. Κωνσταντίνο ΛΑΜΠΟ (RUSH ATHENS GYM) και στον Διοικητή της Υπηρεσίας του Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Πέτρο ΤΖΕΦΕΡΑΚΟ για τη στήριξη και τις συμβουλές που του παρείχαν, ο καθείς εξ αυτών στον τομέα του.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί η σπουδαιότητα που αποκτά η επιτυχία αυτή για το Σώμα, διότι πρόκειται για έναν Αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην πλέον επικίνδυνη και απαιτητική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με το προσωπικό αυτής να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, επιχειρώντας όπου και όποτε κρίνεται αναγκαίο.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και πρωτιές, στον συνάδελφο και μέλος της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

Ο Γεν Γραμματέας

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis