Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Χ. Πετμεζάς
12:33 | 26/09/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΦΕΑΑ

  Την Παρασκευή 22/09/2023 πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικών διακρίσεων από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η βράβευση έλαβε χώρα σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, και οι τιμηθέντες περιλάμβαναν αξιόλογους επιστήμονες, επιχειρηματίες, επιφανείς ιατρούς, εθελοντές, εκπαιδευτικούς και έναν αστυνομικό. Στην τελετή παραβρέθηκε μαζί με τον τιμώμενο Χρήστο Πετμεζά ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. Βασίλης Ντούμας.

Διαβάστε επίσης

   Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Χρήστος Πετμεζάς, τιμήθηκε με τον Αργυρό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος για την ηρωική του πράξη. Συγκεκριμένα, έσωσε έναν συμπολίτη που υπέστη καρδιακή προσβολή στον δρόμο, παρέχοντάς του πρώτες βοήθειες ανάνηψης. Ενέργειες σαν και αυτήν, αποτελούν παράδειγμα αλτρουισμού και ανθρωπιστικής προσφοράς στην κοινωνία, και αντανακλούν σε όλους τους Συναδέλφους που εργάζονται καθημερινά σκληρά υπό αντίξοες συνθήκες, βάζοντας πολύ συχνά σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. 

1

   Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στους άλλους τιμηθέντες και επισήμανε τη σπουδαία προσφορά τους σε διάφορους τομείς, όπως η επιστήμη, η ιατρική, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η ανθρωπιστική δράση. Η δράση αυτών των ανθρώπων αναδεικνύει τη σημασία της κοινωνικής συνύπαρξης και λειτουργεί ως παράδειγμα προς μίμηση για την υπόλοιπη κοινωνία.

   Στο τέλος, η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους τιμηθέντες για την πολυδιάστατη προσφορά τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το έργο τους με αφοσίωση και αλτρουισμό.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΝΤΟΥΜΑΣ Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ευστράτιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis