Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police_ istock
15:59 | 05/11/2023

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι έχουν δοθεί σημαντικά μπόνους σε νεοσύλλεκτους αστυνομικούς που έχουν μετακομίσει στη Φλόριντα στα πλαίσιο ενός συνεχιζόμενου προγράμματος.

Κάθε μπόνους είναι της τάξης των 5.000 $ ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που απονέμεται μέσω του Προγράμματος Μπόνους Πρόσληψης σε περισσότερα από 22,5 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το Florida's Voice.

Διαβάστε επίσης

«Παρατηρώντας μια εθνική έλλειψη υποστήριξης στη σημαντική δουλειά που κάνουν καθημερινά οι αστυνομικοί, η Φλόριντα έχει κάνει μια σωστή κίνηση», είπε ο DeSantis.

Από τους 3.350 αστυνομικούς, οι 915 μετακόμισαν στη Φλόριντα από περιοχές εκτός πολιτείας.

Στελέχη επιβολής του νόμου και από τις 50 πολιτείες και τις δύο επικράτειες των ΗΠΑ έχουν μετακομίσει στη Φλόριντα ή έχουν ενταχθεί στο σώμα από την έναρξη του προγράμματος, σύμφωνα με τον κυβερνήτη.

Εκτός από το μπόνους πρόσληψης 5.000$, τα οφέλη του να γίνεις αστυνομικός στη Φλόριντα περιλαμβάνουν οικονομική σταθερότητα, ανοδική κινητικότητα, παροχές υγείας και συνταξιοδότησης, προγράμματα διαγραφής φοιτητικών δανείων, προγράμματα στεγαστικών δανείων και πολλά άλλα, ανέφερε το γραφείο του DeSantis.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis