Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
στολεσ
12:21 | 10/05/2024

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας μας και σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, που ανέδειξαν πρώτοι το αίτημα, χορηγήθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια και για πρώτη φορά, 400 ειδικές στολές προσωπικού.

Ειδικότερα, οι αντιπρόσωποί μας κ.κ. Κωνσταντίνος ΛΕΦΑΤΖΗΣ, Αποστόλης ΚΑΡΓΑΣ και Αλέξης ΓΚΟΓΚΟΣ ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ ότι το αίτημα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής προς την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για αντικατάσταση των φθαρμένων στολών του αστυνομικού προσωπικού, κρίθηκε ότι έπρεπε να ικανοποιηθεί με κονδύλια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Διαβάστε επίσης

Ακολούθησαν παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στον αρμόδιο Κλάδο, οπότε τελικά εγκρίθηκε η απαιτούμενη δαπάνη για την πραγματοποίηση του προβλεπόμενου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια των στολών και τη διάθεσή τους, εν τέλει, σταδιακά έως και πριν από μερικές ημέρες, στο Κεντρικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στο Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών, στο Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά - Σταθμό Ελέγχου Διαβατηρίων –Συναλλάγματος, στο Τμήμα Επιστροφών, στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου.

Η Ομοσπονδία, αφουγκραζόμενη πάντα τις αγωνίες των συναδέλφων μας, κάθε φορά που για διάφορους λόγους η αστυνομική διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, εργάζεται μεθοδικά και επιτυγχάνει πραγματικά τα αποτελέσματα που προσδοκά όλο το αστυνομικό προσωπικό από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

ποασυ

1

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis