Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 26/01/2024

Πρωινές ώρες της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου μας κ. Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ και του Αντιπροέδρου μας κ. Ευστάθιου ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ με τον νεοτοποθετηθέντα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ. Θράκης Υποστράτηγο κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, στο γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αρχικά, του υποβλήθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Διοικητικού μας Συμβουλίου για την πρόσφατη προαγωγή του και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ. Θράκης .

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση στα πλαίσια της οποίας πραγματοποιήθηκε, από πλευράς μας, σφαιρική ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας και για τις αστυνομικής φύσεως ιδιαιτερότητες του Νομού Ροδόπης.

Ο κ. Γενικός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις προτάσεις μας προς επίλυση αυτών, δεσμευόμενος για την διαρκή μεταξύ μας καλή συνεργασία με γνώμονα πάντα τόσο την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, όσο και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας απευθύνει στον κ. Γενικό, τις ειλικρινείς μας ευχές για υγεία και δύναμηστο δύσκολο έργο του, ευελπιστώντας να σταθεί αρωγός και υποστηρικτής στον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

                                                    

                                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα                 ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

                6975601800                                  6945021214

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis