Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ενωση αστυνομικων βορειοανατολικής Αττικής
17:00 | 21/12/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨Αλίκη¨ η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής για τους μικρούς της φίλους.

Το μαγικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», που παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα ¨Οι μαγικές σβούρες¨, ανέδειξε σε μικρούς και μεγάλους έναν καινούριο δρόμο, πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο εξυμνώντας την δύναμη της φιλίας, την ορμή των νιάτων, τα όνειρα που λειτουργούν ως καταφύγιο στις δυσκολίες και τέλος την αγάπη και την αισιοδοξία που είναι κλειδιά της ελπίδας μας.

Διαβάστε επίσης

 Μετά το τέλος της παράστασης ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ευχαριστεί τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο καθώς την αλυσίδα βιβλιοπωλείων «nakas book house» για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου τόσο η παράσταση όσο και τα παραμύθια  που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά να είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

O Πρόεδρος της Ένωσης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της παράστασης. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis