Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:17 | 02/07/2023

Για ακόμη μία φορά η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε υπερπολύτιμη για τη μεταφορά ενός νεογνού από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη.

Το βρέφος μόλις δύο ωρών χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρο και με τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας που άνοιγε το δρόμο από την περιοχή Κλειδί, η μεταφορά έγινε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Διαβάστε επίσης

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστος Συμεωνίδης, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα και σχετικά βίντεο, η διαδρομή από το Κλειδί έως την Θεσσαλονίκη κράτησε μόλις 24 λεπτά και απαιτήθηκαν μόνο 86 δευτερόλεπτα από την Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο».

Η ανάρτηση του κ. Χρήστου Συμεωνίδη:

Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους!!! Με κάνετε υπερήφανο που υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία και στο πόστο του εκφωνητή!!! Δυο ωρών νεογέννητο απο Πτολεμαΐδα για Ιπποκράτειο!!! 24 λεπτά απο Κλειδί και 86 δευτερόλεπτα απο Περιφερειακή για Ιπποκράτειο!!! Συγχαρητήρια !!!!

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis