Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:35 | 11/11/2022

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωσή μας, σε συνεργασία με την COSMOCLINIC, τον Ιατρικό Σύλλογο και τον Δήμο Πειραιά, στις 07 και 09 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποίησαν δωρεάν δύο (2) εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν απρόσμενα μεγάλη και μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης. Κατά κοινή ομολογία, τα σεμινάρια αυτά θεωρήθηκαν ως τα πιο χρήσιμα που μπορεί κάποιος να συμμετάσχει, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο. Ευχής όλων δε και κυρίως των εκπαιδευτών είναι η γνώση που αποκτήθηκε από τα σεμινάρια να μη χρειαστεί ποτέ, ωστόσο, σύμφωνα με Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία, κάθε 45 δευτερόλεπτα έχουμε και μια ανακοπή στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους εκπαιδευτές και στους συμμετέχοντες, ενώ επιφυλάσσεται στο μέλλον για μια σειρά άλλων παραγωγικών δράσεων που αφορούν τους συναδέλφους – μέλη μας, καθώς και τις οικογένειές τους

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                       ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ  

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis