Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kravmagaprotection.org
21:04 | 01/06/2023

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, o Ιδρυτής της KMP International κ. Οικονόμου μαζί με επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών του Οργανισμού, παραβρέθηκαν στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ).

Σκοπός του Οργανισμού ήταν η εκπαίδευση των Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ United Nations Military Observers, στην Αυτοάμυνα - Αυτοπροστασία σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ειδικού Σκοπού" της KMP International.

Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελούνταν από τον Ιδρυτή / CEO κ. Οικονόμου, τον αρχιεκπαιδευτή κ. Γιαννώρο και τους εκπαιδευτές κυρίους Βερικούκη, Ουζούνογλου, Εφραιμίδη και Στεφανίδη.

Το ΠΚΕΕΥΕ είναι πολυεθνικό κέντρο εκπαίδευσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αναγνωρισμένο από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, με σκοπό την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης από τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το ΕΚΑΑ και τον ΟΑΣΕ.

Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο του ΠΚΕΕΥΕ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Θωμάς Γαβρανόπουλος, (Σχης ΠΖ) για την εμπιστοσύνη τους προς τον Οργανισμό μας.

Krav Maga Protection International. Global Training Organization.

Ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα από τον επικεφαλής εκπαιδευτή Κραβ Μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ.

Με την υποστήριξη του αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής της Masada του Ισραήλ.

Πληροφορίες:

→ 6973389738 / 2315151570

www.kravmagaprotection.org

Εικόνα
kravmagaprotection.org

 

Εικόνα
kravmagaprotection.org
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis