Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
guest
08:14 | 04/12/2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, η 24η εκπαιδευτική σειρά Guest Officers, με τη συμμετοχή 9 στελεχών, εκ των οποίων τέσσερις Έλληνες αστυνομικοί και πέντε αστυνομικοί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσης και δύο συνοδών της EUROPOL.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική κατά το χρονικό διάστημα από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε επίσης

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε ως σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των Guest Officers, προκειμένου να υλοποιήσουν, στο σκέλος του αντικειμένου αρμοδιότητας τους, το Επιχειρησιακό σχέδιο Ελλάδας – EUROPOL για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών και τον εν γένει έλεγχο και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Εικόνα
Guest

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας τεσσάρων ημερών, στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος/ Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, στους εκπαιδευόμενους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από τη Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγο Σοφία Λαμπροπούλου, παρουσία του Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Διευθυντή Βασίλειου Σαλούκα.

Εικόνα
guest

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis