Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 26/10/2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις. Στο ενοριακό - πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας, μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο την ιδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα απο αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία ένα μήνυμα προσφοράς & αλληλεγγύης.

  Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν Αμαλιάδας κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Γιάννα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών του νομού. 

  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού όπου έλαβε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis