Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
MADONNA - ΕΜΑΚ
14:39 | 15/02/2023

Η Μαντόνα δημοσίευσε μια digital art εικόνα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες και αποτυπώνει το δύσκολο έργο των διασωστών στη σεισμόπληκτη Τουρκία.

Στη φωτογραφία, η οποία δημιουργήθηκε ψηφιακά και είναι προϊόν επεξεργασίας, ένας διασώστης της ΕΜΑΚ κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί από τα ερείπια στη γειτονική χώρα. Δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτυπώσει το πώς η τραγωδία έφερε κοντά τους δύο λαούς και πώς Έλληνες και Τούρκοι αγκαλιάστηκαν τη δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Η Μαντόνα αναφέρει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και στη Συρία, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Μαντόνα γράφει: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και στη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά».

iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis