Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:44 | 13/09/2023

Συνεργός των δραστών του μακελειού με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα φαίνεται πως είναι ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος άνδρας φέρεται να ήταν με τα θύματα στο σπίτι τους στη Λούτσα και στη συνέχεια τους "πούλησε", οδηγώντας τους στη δολοφονική ενέδρα. Πιθανότατα τους παρέσυρε με το πρόσχημα ότι θα τους βοηθούσε να φύγουν από Ελλάδα προς Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Ο Τούρκος υπήκοος, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στη Τουρκία μία ώρα μετά το συμβόλαιο θανάτου στην Αρτέμιδα. Μάλιστα, όταν τον συνέλαβαν οι Αρχές, στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Τέσσερα τα όπλα του μαφιόζικου χτυπήματος

Όπως είναι γνωστό, τα έξι θύματα της δολοφονικής ενέδρας ήταν Τούρκοι υπήκοοι, πέντε από τους οποίους έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όλοι τους ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Η Αστυνομία εντόπισε χθες ένα σπίτι στη Λούτσα, όπου διέμεναν τα θύματα τις τελευταίες μέρες. Στον χώρο πραγματοποιήθηκε χθες έρευνα και τα ευρήματα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Σήμερα εντοπίστηκε και δεύτερος χώρος διαμονής των έξι, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος επίσης ερευνάται.

Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα ήταν σε αυτοκίνητο όταν άγνωστοι "γάζωσαν" το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το εν λόγω ΙΧ προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν τέσσερα πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι τύπου πιστολιού.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα κινητά τηλέφωνα των έξι θυμάτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τη ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis