Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 21/03/2023

H Abigail White, ένα μοντέλο του OnlyFans, φυλακίστηκε για τη δολοφονία του πατέρα των τριών παιδιών της. Τώρα, μέσα από τη φυλακή, ζητά το δικαίωμα να εφαρμόζονται συζυγικές επισκέψεις, ώστε να μπορεί να κάνει σεξ πίσω από τα κάγκελα.

Η White εκτίει τώρα ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 18 ετών σε μια φυλακή στην Αγγλία, και καλεί το βρετανικό σωφρονιστικό σύστημα να αλλάξει τους κανόνες του σχετικά με τα δικαιώματα επισκέψεων για σεξ, ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις «ανάγκες» της.

Διαβάστε επίσης

«Έπεσε στην αντίληψή μου, μετά την πρόσφατη καταδίκη μου σε 18 χρόνια, ότι οι φυλακές δε διευκολύνουν τη διανυκτέρευση των γυναικών κρατουμένων και των συντρόφων τους», δήλωσε πρόσφατα η δολοφόνος. «Θα πρέπει οι φυλακές να λάβουν υπόψη τις ανάγκες μας και να επιτρέψουν σε άνδρες και γυναίκες να διανυκτερεύουν μαζί», δήλωσε. «Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι άλλες κρατούμενες γι’ αυτό, καθώς αρκετά κορίτσια εδώ συμφωνούν».

Η White επιτρέπεται επί του παρόντος να δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά όλες οι αλληλεπιδράσεις επιβλέπονται από το προσωπικό της φυλακής. Η Mirror αναφέρει ότι η White θέλει να εφαρμοστεί το προνόμιο προκειμένου να περνάει λίγο ιδιωτικό χρόνο με τον «νέο της άντρα», η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η White, η οποία έχει περιγράψει τον εαυτό της ως «ψεύτικη Barbie», λόγω των ξανθών μπουκλών της και του μεγάλου στήθους της, μαχαίρωσε τον 22χρονο φίλο της Bradley Lewis, στην καρδιά με ένα μαχαίρι κουζίνας 17 εκατοστών, στο σπίτι τους στο Kingswood της Αγγλίας, στις 25 Μαρτίου του περασμένου έτους, όταν εκείνος προσπάθησε να τη χωρίσει.

Η «ψεύτικη Barbie» που έβγαζε περισσότερα από 55.000 δολάρια το χρόνο δημοσιεύοντας σέξι φωτογραφίες στο OnlyFans, αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο καλός της μαχαίρωσε τον εαυτό του, πριν τελικά παραδεχτεί ότι πραγματοποίησε τη βίαιη πράξη.

Η White είπε ότι απλώς ήθελε να «τρομάξει» τον Lewis με το κουζινομάχαιρο και ποτέ δεν είχε σκοπό να τον πληγώσει. Σύμφωνα με το New York Post, το ζευγάρι είχε τσακωθεί σε μια παμπ την ημέρα της δολοφονίας, αφού ο Lewis φέρεται να προσπάθησε να χωρίσει με τη White. Φέρεται να του πέταξε ένα ποτό στο πρόσωπο, πριν ο Lewis πει σε έναν φίλο του «θα πεθάνω όταν γυρίσω σπίτι».

Αφού καταδικάστηκε για φόνο από τους ενόρκους πέρυσι, ο δικαστής που προέδρευε στην υπόθεση καταφέρθηκε εναντίον της White, λέγοντας: «Τα τρία παιδιά σας όχι μόνο θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα, αλλά θα μεγαλώσουν γνωρίζοντας ότι η μητέρα τους δολοφόνησε τον πατέρα τους».

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis