Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 16/09/2023

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας», Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού, πραγματοποιώντας σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Η.

Ο Πρόεδρος Στέλιος Βοργιάς, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κοκολάκης και ο Γενικός γραμματέας Νεκτάριος Μωυσάκης αφότου καλωσόρισαν τον Μιχάλη Καραμαλάκη αλλά και τους υποψήφιους του συνδυασμού και τους ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» σημείωσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και ο Δήμος.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, οι μέχρι σήμερα Δημοτικές Αρχές περιορίζονταν μόνο στις τυπικές αρμοδιότητες των Δημάρχων και των Αντιδημάρχων με αποτέλεσμα να μην παρεμβαίνουν δυναμικά σε προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Επιπροσθέτως,  όπως τόνισαν, σοβαρότατο πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει η γραφειοκρατία, ενώ ζήτησαν από τον Μιχάλη Καραμαλάκη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η πόλη μας», να βρεθεί άμεσα λύση για την επαναλειτουργία της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων που εδώ και καιρό φιλοξενείται στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Άκουσα με μεγάλη προσοχή, τα προβλήματα που εδώ και χρόνια είναι γνωστά σε εσάς, σε εμένα αλλά και σε όλους τους Δημότες. Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω την εικόνα του Δήμου μας. Το μόνο που θέλουμε, είναι οι Δημότες του Ηρακλείου να μας δώσουν τη δυνατότητα να αποδείξουμε πως έχουμε όραμα για το Ηράκλειο και μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Όμως αν δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό, οι άμεσες λύσεις και η υλοποίηση του προγράμματος μας δεν μπορούν να δρομολογηθούν.

Έτσι είναι μονόδρομος για εμάς η σωστή στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με προσωπικό. Από τη δική μας πλευρά δεσμευόμαστε να είμαι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και διεκδίκηση του ΕΚΗ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του 
βαθμού της αυτοδιοίκησης, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους».

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis