Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 10/09/2021

Με ποιόν άλλο τίτλο θα μπορούσε κανείς να προσομοιάσει την εκκωφαντική σιωπή του συνδικάτου μας τα τελευταία χρόνια.. Τι άλλο πρέπει άραγε να συντελεστεί σε βάρος μας για να αντισταθούμε σοβαρά και όχι για το θεαθήναι;;

Ένα μισθολόγιο από το 2017, το οποίο όχι άστοχα, στη συνείδηση μας έχει καταγραφεί ως φτωχολόγιο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν διόρθωσε οικονομικές απώλειες από το 2010 και μετά, ενώ παράλληλα δημιούργησε τραγελαφικές καταστάσεις με τις αντίστοιχες κατηγορίες που εισήγαγε..

Σε συνέχεια του μισθολογίου-φτωχολογίου να μη λησμονήσουμε ότι σε ετήσια βάση παραμένουν ακόμα και απλήρωτες ώρες νυχτερινής εργασίας..
Η αποζημίωση πενθήμερου και νυχτερινού μειωμένη εδώ και χρόνια και στάσιμη..
Η κράτηση για εισφορά αλληλεγγύης συνεχίζεται κανονικά αν και τη τελευταία 4ετια ακούμε για έξοδο από τα μνημόνια..

Απαξίωση της διαδικασίας πρόσληψης Αστυνομικών με πανελλήνιες εξετάσεις, ο οποίος πρέπει να αποτελεί τον ένα και μοναδικό τρόπο εισαγωγής στο σώμα χωρίς να δημιουργεί αστυνομικούς πολλών κατηγοριών, ανισότητες και "φαγωμάρα" μεταξύ των συναδέλφων από την οποία κάναμε χρόνια να απαλλαγούμε..

Οι συνθήκες εργασίας παραμένουν τριτοκοσμικές, ας μην εθελοτυφλούν ορισμένοι, ωράρια εργασίας καταπατούνται καθημερινά , αφού αντί για ενίσχυση των υποστελεχωμένων υπηρεσιών εμείς δημιουργούμε αστυνομία πανεπιστημίων και νέες υπηρεσίες απλά για τη βιτρίνα.. Σοβαρή ενίσχυση υλικοτεχνικού εξοπλισμού αγνοείται, ενώ άπαντες ζήσαμε την "ιστορία" με τα καινούργια περιπολικά τα οποία εν μια νυκτί βρέθηκαν ακινητοποιημένα..

Βάλαμε πλάτη και βρεθήκαμε στη πρώτη γραμμή σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε η Χώρα με την πανδημία, το προσφυγικό κ.ο.κ. και αντί ενός επιδόματος που θα ήταν μία ελάχιστη επιβράβευση, είδαμε να γινόμαστε για μία ακόμη φορά ο "σάκος του μποξ" με την ανοχή δυστυχώς του συνδικάτου μας..

Το βαθμολόγιο μας απαρχαιωμένο, δημιουργεί στρεβλώσεις ακόμη και σήμερα, και εμείς αναμένουμε εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον ένα ανανεωμένο, το οποίο δίνει ελάχιστα οικονομικά οφέλη στην ενέργεια τουλάχιστον, ενώ κάθε μήνα είναι πριν την υπογραφή του και όλο δεν υπογράφεται..
Αν και απαίτηση μας θα έπρεπε να είναι ένα εκ βάθρων ριζοσπαστικό και σύγχρονο βαθμολόγιο με κίνητρα για όλους και σημαντικά οικονομικά οφέλη..

Κλείνοντας και επειδή κάποιοι λένε πως πολύ μας αγαπάει αυτή η Κυβέρνηση μπορεί αύριο κιόλας να κάνει το απλό: Κατάργηση του μισθολογίου-φτωχολογίου που ψηφίστηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα Ιουλίου 2012(υλοποίηση απόφασης ΣτΕ) με έναν νόμο ένα άρθρο. Με ευχαριστώ και SMS δουλειά δεν γίνεται!!!

Αντωνίου Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος ΕΜΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis