Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:29 | 12/09/2023

Ένα πρωτοφανές αιματηρό επεισόδιο για τα ελληνικά δεδομένα, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην περιοχή της Λούτσας.

Από ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Αρίωνος σκοτώθηκαν έξι άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο που έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες κολλημένες με σελοτέιπ.

Διαβάστε επίσης

Οι νεκροί είναι 6, οι 5 μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε έξω από ΙΧ. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 19.00 σε κατοικημένη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά ναρκωτικά, με την εντολή της δολοφονίας να δίνεται μέσα από τις φυλακές, ενδεχομένως από την αλβανική ή τη ρουμανική μαφία.

Οι νεκροί είναι Τούρκοι υπήκοοι με γαλλικές ταυτότητες.

«Πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα»

Μιλώντας για το συμβάν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως σύντομα η αστυνομία θα έχει περισσότερα στοιχεία.

«Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας, κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ταυτότητες ευρωπαϊκής χώρας, μένει να δούμε οι ταυτότητες αν ήταν πραγματικές ή πλαστές και να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό, τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος».

Σύμφωνα με τον υπουργό, «υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία και κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί. Με τον τρόπο που επιβάλλει η σοβαρότητα της υπόθεσης θα διαχειριστούμε τα στοιχεία αυτά και όταν είμαστε έτοιμοι να πούμε κάτι παραπάνω, θα το πούμε. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε πολύ περισσότερα», κατέληξε, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις που ενισχύουν το σενάριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για ναρκωτικά.

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis