Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 12/09/2023

Διαστάσεις χιτσκοκικού θρίλερ, λαμβάνει πλέον η υπόθεση της εξαπλής δολοφονίας στη Λούτσα. Οι δράστες τους εκτέλεσαν «αδειάζοντας» πάνω τους τα «9αρια» πιστόλια τους, και στη συνέχεια τους έδωσαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Τα νεότερα στοιχεία λένε πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στην Λούτσα, ετοιμαζόταν άρον- άρον να αναχωρήσει από τη χώρα μας και γι αυτό στοιβάχτηκαν έξι άτομα στο παλιό Ford, παίρνοντας μαζί και τις βαλίτσες τους. Πιθανότατα επειδή γνώριζαν ότι έχει σφραγιστεί σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου.

Διαβάστε επίσης

Οι πιστολέρο, που εκτιμάται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ ότι τους παρακολουθούσαν και γνώριζαν το δρομολόγιο τους, έστησαν καρτέρι και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματικό τρόπο. Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας σοκάρει. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ξένων μαφιόζικων ομάδων στη χώρα μας, με φόντο διαφωνίες στα καρτέλ ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα διαβατήρια και οι ταυτότητες που έφεραν πάνω τους ήταν γαλλικές, – πιθανότατα κλεμμένες και όχι πλαστές, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες – ενώ τα 6 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν, έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να γίνουν φύλλο και φτερό και να δώσουν απαντήσεις.

Πιθανότατα οι δράστες είναι τουρκικής καταγωγής, καθώς βρέθηκαν μηνύματα σε αυτή τη γλώσσα, ενώ το αυτοκίνητο με τα γερμανικά νούμερα που ήταν πρόχειρα κολλημένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είχε μπει στη χώρα μας στις αρχές του καλοκαιριού από τους Ευζώνους, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Ένα σενάριο που εξετάζουν οι αναλυτές, είναι να υπήρχε και δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο οι έξι θα έφευγαν απ’ τη χώρα μας καθώς δεν είναι δυνατόν να μπουν τόσα άτομα σε ένα όχημα και να ταξιδέψουν πολλές ώρες εκτός συνόρων.

Γι’ αυτό, και οργώνουν την ευρύτερη περιοχή της Λούτσας προκειμένου να βρουν οχήματα με γερμανικές πινακίδες και να τα ελέγξουν, ενώ σαρώνουν και υλικό από τις κάμερες έτσι ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις των πιστολέρο ή το δεύτερο όχημα.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis