Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λόπεζ - Άφλεκ
21:44 | 03/06/2023

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν 'Αφλεκ (Ben Affleck) βρήκαν το  σπίτι που θα μοιραστούν με την οικογένεια τους στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς. 

Σύμφωνα με το TMZ το χολιγουντιανό ζευγάρι έδωσε $ 60,85 εκατ. σε μετρητά για την υπέροχη έπαυλη των 4,2 στρεμμάτων. Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει και μάλιστα  πλήρωσε σχεδόν $ 15 εκατ. λιγότερα από την αρχική τιμή των $ 75 εκατ. που είχε το σπίτι. 

Διαβάστε επίσης

Το «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται διαθέτει 12 υπνοδωμάτια  24 μπάνια και 15 τζάκια. Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε».  Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.  

Υπάρχει επίσης ένα «μοναδικό στο είδος του» κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τμ  ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και pickleball  και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή. Ακόμα διαθέτει ένα πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών,  δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την Daily mail η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει με  πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται  στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis