Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:03 | 01/10/2021

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003,  παρουσιάζει τη νέα σειρά access control KSCA121-ANW της KEDACOM για ακριβή έλεγχο πρόσβασης κατά την είσοδο σε χώρους κτιρίων, γραφείων, σχολείων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων και άλλων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία artificial intelligence και ισχυρούς αλγόριθμους deep learning, η νέα σειρά τερματικών αναγνώρισης της KEDACOM παρέχει υψηλή ασφάλεια, ιδιωτικότητα, ευκολία και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης.

Η σειρά αποτελείται από το μοντέλο εξωτερικού χώρου KSCA121-ANW-FC με περίβλημα προτύπου IP66 και το μοντέλο εσωτερικού χώρου KSCA121-ANW-FMC. Μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε τοίχο, τουρνικέ και στην είσοδο ξενοδοχείων εγγυόντας ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες θα εισέρχονται σε έναν χώρο έπειτα από ταυτοποίηση μέσω αναγνώρισης προσώπου, ανάγνωσης κάρτας και αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό, επιτυγχάνοντας ακρίβεια ταυτοποίησης μεγαλύτερη του 99.5%. Το περίβλημα των τερματικών διαθέτει περιμετρικό λευκό φωτισμό, οποίος αλλάζει σε πράσινο και κόκκινο σε περίπτωση αποδοχής ή απαγόρευσης της εισόδου αντίστοιχα.

Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν κάμερα 2MP προσδιορίζοντας ακριβώς ένα άτομο σε απόσταση 0.3-2 μέτρων προσφέροντας αξιόπιστη αναγνώριση σε λιγότερο από 0.5’’ ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή ισχυρού οπίσθιου φωτισμού. Επιπλέον, το μπροστινό μέρος των accesscontrol καλύπτεται από LCD οθόνη αφής 8’’ με ανάλυση 800x1280 και ενσωματωμένο αναγνώστης καρτών που υποστηρίζει τους τύπους IC, M1 και CPU. Επιπλέον, το μοντέλο KSCA121-ANW-FMC διαθέτει και fingerprint reader για αναγνώριση έως 50.000 δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η χωρητικότητα της βάσης δεδομένων και των δύο μοντέλων είναι έως 20.000 πρόσωπα και 100.000 κάρτες.

Τα access control της σειράς λειτουργούν σε θερμοκρασίες -40οC έως 60οC και διαθέτουν ασύρματη λειτουργία,  αμφίδρομο ήχο και διεπαφές για Audio, Alarm και Control. Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω DC 12V και είναι συμβατά μέσω ONVIF.

Η νέα σειρά AI access control KSCA121-ANW της KEDACOM αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis