Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11
19:20 | 04/03/2023

Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να βγουν από ανθρώπινα χείλη για να περιγράψουν την ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε όλους μας...

Ψάχνω να βρω κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω αυτό που νιώθω αλλά δυστυχώς όλες είναι φτωχές...

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε όλο αυτό το συγκλονιστικά ασύλληπτο σκηνικό όμως, επί τρεις (3) μέρες κάποιοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας -Αστυνομικοί στο επάγγελμα-, μετά το έργο των συνεργείων απεγκλωβισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μαζί με τους ιατροδικαστές και επιστήμονες από άλλες ειδικότητες, έπρεπε να αναλάβουν εξαιτίας του λειτουργήματος που επιτελούν, το τιτάνιο και υπεράνθρωπο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων της εν λόγω τραγωδίας, μέσω επιστημονικών μεθόδων στις οποίες έχουν λάβει πολύχρονη εξειδίκευση καθώς και εν μέσω αυστηρότατων πρωτοκόλλων πιστοποιημένων από διεθνείς οργανισμούς και πρακτικές...

Μακάρι ο Θεός να μας έδωσε εμένα και τους υπόλοιπους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εξιδεικευμένες επιχειρήσεις στο πεδίο και όχι μόνο, όσες περισσότερες δυνάμεις διέθεται, ώστε να καταφέραμε το ανθρωπίνως αδύνατον ως μέλη των κλιμάκιων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος καθώς και των ΤΕΕ & ΓΕΕ (Λάρισας Καρδίτσας, Τρικάλων και Βόλου) αλλά και των εργαστηρίων ανάλυσης DNA της Δ.Ε.Ε. που ενεπλάκησαν.

Ας αναπαύσει ο Θεός τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα και απροσδόκητα και ας δώσει όσο περισσότερο κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις μπορεί στις οικογένειες τους.

Κλείνω με την ευχή μακάρι να μην υπάρξει ποτέ ξανά στο μέλλον ανάλογο τραγικό συμβάν που θα χρειαστεί η συνδρομή της Υπηρεσίας μου της Υ.Ε.Ε.Β.Ε.!

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης στην ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis