Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:38 | 25/12/2022

“Πώς να μην χαίρεσαι όταν ένας δικός μας κάνει ωραία πράγματα στο εξωτερικό; Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να το κάνουμε” εξομολογήθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Στο περιοδικό Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη έδωσε συνέντευξη ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά Έτερος Εγώ και το λόγο που δεν μπήκε στο Netflix.

Διαβάστε επίσης

Συμμετείχατε στο Έτερος Εγώ, που σχεδιαζόταν να μπει στο Netflix. Τελικά τα κατάφερε το Maestro. Πώς σας φαίνεται;

Όντως το Έτερος Εγώ ήταν να μπει στην πλατφόρμα, στράβωσε όμως την τελευταία στιγμή, αν και το Netflix την ήθελε πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ για τον Παπακαλιάτη και το Maestro.

Πώς να μην χαίρεσαι όταν ένας δικός μας κάνει ωραία πράγματα στο εξωτερικό; Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να το κάνουμε. Πώς είναι δυνατόν να μη χαίρεται κάποιος όταν π.χ. ο Λάνθιμος κάνει ταινίες στην Αμερική με τέτοιους συνεργάτες και τέτοιους καλλιτέχνες και φτάνει στα Όσκαρ.

Την περασμένη σεζόν ήσασταν στον Σασμό ο Καραπάνος. Ένας χαρακτήρας αρνητικός που όμως αγαπήθηκε.

Όντως αγαπήθηκε. Ίσως λόγω του κώδικα τιμής που διέθετε. Και είναι ο κώδικας που ψάχνω κι εγώ ο ίδιος στους ανθρώπους. Με ησυχάζουν όσοι διαθέτουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, γιατί ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις.

Αντιθέτως, δεν μου αρέσουν όσοι νομίζεις ότι είναι αυτό και τελικά καταλαβαίνεις πως ήταν κάτι άλλο. Πρόκειται για προδοσία μεγάλη, γιατί αυτό το «πέφτω από τα σύννεφα» είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis