Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 15/12/2023

Η Ιταλική κρατική αστυνομία, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα εκσυγχρονισμού, όσον αφορά τον στόλο της,  στις υπόλοιπες ομόλογες Ευρωπαϊκές, προσθέτοντας στην γκάμα της, την «πολύ» Lamborghini Urus Performante!

Εξωτερικά, ένα μπλε και άσπρο χρώμα, έχει επιλεγεί για την βαφή του ακριβού περιπολικού, με διακριτικά συρίτια κατά μήκος του αμαξώματος στα χρώματα της Ιταλικής σημαίας, ενώ το σύνολο έχει συνδυαστεί με μαύρες πινελιές και γυαλιστερά μαύρα κράματα.

Lamborghini Urus Performante: 657 ίπποi, στην υπηρεσία της αστυνομίας

Τα αντανακλαστικά λογότυπα «Polizia», έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στις πόρτες, ενώ μια μπλε μπάρα φωτός LED, σε καθήκοντα «φάρου», έχει περίοπτη θέση στην οροφή, δίπλα σε μια δίχρωμη ηλεκτρική σειρήνα.

Η καμπίνα έχει αναμενόμενα, τη μεγαλύτερη διαμόρφωση. Ενώ η πραγματική οθόνη του οδηγού και η κεντρική κονσόλα παραμένουν κοντά σε αυτά της κανονικής έκδοσης, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί ένα κουτί χρήσεως γεμάτο με διάφορα πράγματα.

Lamborghini Urus Performante: 657 ίπποi, στην υπηρεσία της αστυνομίας

Προστέθηκε επίσης μια αναδιπλούμενη οθόνη μηνυμάτων και ένας χώρος για αποθήκευση εξοπλισμού σέρβις, όπως και ένας απινιδωτής για την άμμεση απόκριση πρώτων βοηθειών, όταν απαιτηθεί.

Ο κινητήρας παραμένει ανέγγιχτος, έτσι ο διπλός υπερτροφοδοτούμενος V8, εξακολουθεί να στέλνει 657 ίππους και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Αν και το αρχικό αυτοκίνητο ζυγίζει περίπου 2.150 κιλά και οι τροποποιήσεις αναμφίβολα θα αύξαναν αυτό το νούμερο, η άφθονη ιπποδύναμη τα καταφέρνει άψογα.

Lamborghini Urus Performante: 657 ίπποi, στην υπηρεσία της αστυνομίας

Ο επικεφαλής της Lamborghini, Stephan Winkelmann, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε την εικοσαετή συνεργασία μας με την ιταλική κρατική αστυνομία. Γνωρίζοντας ότι τα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιούνται για δημόσια καθήκοντα και κυρίως για κρίσιμες λειτουργίες για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών, δεν μπορεί παρά να κάνει περήφανους εμένα και όλη την υπηρεσία, όπως και την εταιρεία. Αυτές οι πρωτοβουλίες, που μας φέρνουν μεγάλη ικανοποίηση, καταδεικνύουν τους έμφυτους στενούς δεσμούς μας με την Ιταλία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια Lamborghini επαναπροσδιορίζεται και αποστέλλεται για να βοηθήσει σε κρατικές υποθέσεις, με πολλά «Polizia Huracan», να χρησιμοποιούνται επί του παρόντος για μεταφορά οργάνων και άλλες κρίσιμες ειδικές υπηρεσίες στην Ιταλία.

Αρης Μορένο

www.thecars.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis