Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Βελόπουλος
21:44 | 18/10/2023

«Τη σφαγή παιδιών και γυναικών δεν την απαντάς με σφαγή και βία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, για τις αιματηρές εξελίξεις στη Γάζα, σε παρέμβαση, νωρίτερα σήμερα, στην Ολομέλεια. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «φιλοτουρκική τρομοκρατική οργάνωση ανθελλήνων» την Χαμάς, ανέφερε πως ήταν ορθή η απόφαση της Ελλάδας να σταθεί στο πλευρό του Ισραήλ μετά τα όσα βάρβαρα διέπραξε η Χαμάς.

Όπως όμως τόνισε, μετά τα χθεσινά αιματηρά γεγονότα στο νοσοκομείο, πρέπει να καταστεί σαφές ότι στη βία δεν μπορεί η απάντηση να είναι βία. «Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς να σταματήσουν να σκοτώνουν γυναικόπαιδα, να σταματήσουν να χτυπούν νοσοκομεία. Όλους τους. Και τις δύο πλευρές», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε πως «εμάς τους Έλληνες πρέπει να μας ενώνει η κοινή λογική και το εθνικό συμφέρον και όχι να αναζητούμε αφορμές για να διχαστούμε».

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτογελοιοποιείται το πολιτικό προσωπικό της χώρας, διότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Όταν έχεις αποχή 70% δεν λες "νίκησα". Διότι αναφερόμαστε στην ύψιστη τιμή του πολίτη να ψηφίσει, να παρέμβει δια της νίκης του. "Νίκησε το ΠΑΣΟΚ", "νίκησε η ΝΔ", "νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ", όλοι "νίκησαν" και ψάχνω να βρω ποιος ηττήθηκε. Κατά την άποψη της Ελληνικής Λύσης, που δικαιώνεται για την απόφαση της να μην αναμιχθεί, ως κόμμα, στην τοπική κοινωνία, ηττήθηκε η ουσία της δημοκρατίας, με την αποχή. Ηττήθηκε η ίδια η δημοκρατία. Και αντί να προβληματιστούμε όλα τα κόμματα, και να κάνουμε το αυτονόητο να διορθώσουμε τυχόν λάθη μας, ήρθαν την ώρα των αποτελεσμάτων και θριαμβολογούσαν όλοι. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχαμε αποφατική ψήφο. Είχαμε ψήφο άρνησης. Άρνησης του πολίτη να ακολουθήσει τη στρεβλή λογική των κομμάτων να χειροκροτούν τους κομματικούς τους ποιμένες γιατί ψάχνουν πάντα για πρόβατα, ψάχνουν να ενώσουν το κοπάδι κάτω από τον κομματικό τους μανδύα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά τα λεφτά και θέλουν να διαχειριστούν με πρόσωπα του κομματικού σωλήνα», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis