Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σπίρτζη
17:14 | 17/12/2022

Κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο για την εκπαίδευση των αστυνομικών άσκησε στην ομιλία του επί του κρατικού προϋπολογισμού, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Σπίρτζης.

Με αφορμή την υπόθεση του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε σε δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου ότι "μετά το Πέραμα, μετά τη δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη, τους εκπαίδευσε στη ΔΙΑΣ. Πώς τους εκπαιδεύσατε, κύριοι της ΝΔ; Να βγάζουν το όπλο και να πυροβολούν καβάλα σε μια μηχανή; Είναι αυτοί οι αστυνομικοί στην Ελλάδα ή καουμπόηδες στην 'Αγρια Δύση;"

Διαβάστε επίσης

Συνέχισε μάλιστα ρωτώντας "πώς εκπαιδεύσατε τα 4.500 ρουσφέτια σας; Να βιάζουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, δίπλα στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, που είχε μούτρα και μιλούσε για όλους και γι' αυτά; Δίπλα στις αφίσες για τις κακοποιημένες γυναίκες; Έτσι τους εκπαίδευσε; Πού τους εκπαιδεύσατε;

Στην αίθουσα της βιβλιοθήκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να πας με ομπρέλα μέσα ή στις αίθουσες που πέφτουν οι φοιτητές από τα παράθυρα γιατί δεν χωράνε;"

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis