Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:58 | 20/01/2023

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει μπεί στον "αστερισμό" των φετινών τακτικών κρίσεων.

Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει κλειδώσει ακόμα, δεδομένου ότι επηρεάζεται από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις των αρμόδιων πολιτικών παραγόντων.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν στο Policenet.gr ότι θα ξεκινήσουν σύντομα, δεδομένου ότι κανείς δεν επιθυμεί αχρείαστες χρονοτριβές.

Σε κάθε περίπτωση η προχθεσινή (ομολογουμένως μεγάλη) επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορούσε την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας στην οποία συμμετείχαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση Αξιωματικών που καταπιάστηκαν με την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και ανώτατων στελεχών που έχουν στη διοικητική τους υπαγωγή τις υπηρεσίες που πρωτοστάτησαν στην εν λόγω έρευνα.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας  του Πολίτη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη συγκεκριμένη επιτυχία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είναι σημαντικό, να αναδεικνύουμε τις επιτυχίες της Αστυνομίας: Θέλω να συγχαρώ τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση Ασφαλείας της Πάτρας, για την πολύ σημαντική επιτυχία. Υπάρχει σύλληψη μίας εγκληματικής ομάδας η οποία τα τελευταία δύο χρόνια είχε κάνει πολλές εγκληματικές πράξεις, ένοπλες ληστείες, έχουν βρεθεί χρήματα, οπλισμός, έχει εξαρθρωθεί όλο το δίκτυο, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα".

Πέραν αυτού του στοιχείου που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν στο Policenet.gr ότι φέτος οι αλλαγές θα είναι αρκετές. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι η "επετηρίδα θα κινηθεί αρκετά".

Αναμένεται να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα συγκεκριμένα πλάνα. Ασφαλώς για οποιαδήποτε εξέλιξη, το Policenet.gr θα επανέλθει για να σας ενημερώσει.

** Δείτε εδω όλη την αρθρογραφία που σχετίζεται με τις Κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis