Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kriseis
10:32 | 16/01/2024

Συνεδριάζει σε λίγο το ΚΥΣΕΑ, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των ετήσιων τακτικών Κρίσεων των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..

Όλα δείχνουν πως η απόφαση του Μ. Χρυσοχοΐδη  να αντικατασταθεί ο σημερινός αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λάζαρος Μαυρόπουλος και  οι υπόλοιποι 4 αντιστράτηγοι δύσκολα θα αλλάξει.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος για τη θέση του νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ  είναι ο επικεφαλής του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Δημήτρης Μαλλιος.

Πρόκειται για έναν ικανότατο Στρατηγό, που χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου.

Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, στο βαθμό του Αντιστρατήγου αναμένεται να προαχθούν τέσσερις ακόμα Υποστράτηγοι.

Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως το "προβάδισμα" έχουν οι Πασχάλης Συριτούδης,  Αστέριος Μαντζιώκας,  Χρήστος Μπουλούμπασης και  Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί υπομονή, ωστέ να δουμε τα τελικά ονόματα που θα κλειδώσουν για τις κορυφαίες θέσεις της ηγεσίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis