Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:51 | 21/06/2023

Συνέντευξη έδωσε ο συγκάτοικος του 32χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο άνδρας μιλούσε στο Mega όταν η συνέντευξη διεκόπη, καθώς στο σημείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι ζήτησαν από τον πρώτο να πάει δίπλα μαζί τους προκειμένου να του κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

«Με το που αρχίσαμε ήρθαν άνθρωποι της ασφάλειας. Περίμεναν αρχικά. Μας έκαναν σήμα να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Και μέχρι αυτή τη στιγμή γίνεται μια σειρά διευκρινιστικών ερωτήσεων στον άνθρωπο. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ επείγονταν να κάνουν τις διευκρινιστικές ερωτήσεις», είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Εντωμεταξύ, ο συγκάτοικος του 32χρονου μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που η 27χρονη εξαφανίστηκε. Όπως είπε, επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά και βρήκε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες με την 27χρονη. «Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό», ανέφερε και εξήγησε ότι, μεταξύ τους, επικράτησε ένταση. «Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα ‘γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι’. Και λέει είναι ‘friend’ (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω ‘φύγε απ’ εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες’. Λέει ‘εντάξει’ μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα», σημείωσε.

Όπως εξήγησε, γύρω στις 11 τη νύχτα έπεσε να κοιμηθεί. Στη 1 τα ξημερώματα ξύπνησε και με μεγάλη έκπληξη, όπως είπε, διαπίστωσε ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος δεν είχε επιστρέψει. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να τον αναζητά. «Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘πού είναι ο μ…κας αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν καβαλήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο»,  είπε.

 

Προσπάθησε ξανά να τηλεφωνήσει στον συγκάτοικό του στις 2 τα ξημερώματα, ωστόσο το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος έφερνε κάποια γυναίκα στο σπίτι. . «Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα.  Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ», τόνισε.

Δεν είχε σπίτι ή φαγητό

Ο συγκάτοικος του 32χρονου επισήμανε ότι, οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο μήνες όταν ο κατηγορούμενος του ζήτησε να του επιτρέψει να μείνει μαζί του επειδή δεν είχε σπίτι ή φαγητό. «Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαΐ. Έλα να μείνουμε μαζί’», είπε και αποκάλυψε ότι, τους τελευταίους δύο μήνες που έμεναν μαζί, ο 32χρονος άνδρας ήταν άνεργος. «Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε). Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε», εξήγησε.

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis