Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 31/01/2023

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας Ηπείρου-Ιόνιων Νήσων

Στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, την 26-01-2023, ανακοινώθηκε η αποστρατεία του Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΔΟΥΒΑΛΗ (εκτός οργανικών θέσεων).

Για όλο το Πολιτικό προσωπικό της Ηπείρου, που είχε την τιμή αλλά και τη χαρά, να συνεργαστεί μαζί του, είναι και παραμένει ο Στρατηγός της καρδιάς μας, καθώς αφουγκράζονταν όλα τα προβλήματά μας, δίνοντας λύσεις σε αυτά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου, ενήργησε με αποφασιστικότητα, αλλά ταυτοχρόνως επέδειξε και την αγάπη του για το σώμα, προς το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Γεννημένος στο Τσεπέλοβο-Ιωαννίνων, επέδειξε τις ίδιες αξίες του, κερδίζοντας το σεβασμό τόσο στο σύνολο των συναδέλφων, όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Καθώς κλείνει έναν κύκλο στην επαγγελματική του ζωή στην Ελληνική Αστυνομία, θέλουμε και οφείλουμε να του απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, τόσο στον «άνθρωπο» όσο και στον Στρατηγό Κωνσταντίνο ΔΟΥΒΑΛΗ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο επόμενο στάδιο της ζωής του, διατηρώντας, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επέδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Καλή Αποστρατεία, καλή συνέχεια.

                                                     Για το Δ.Σ.

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ                        ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis