Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Εθνική Ανδρών
15:19 | 29/11/2023

Κοινή προετοιμασία με την Αυστραλία θα πραγματοποιήσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, από τις 4 έως τις 15 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις διοργανώσεις του 2024. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις κλήσεις του, το σίγουρο πάντως είναι ότι οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα γίνουν... μετ΄εμποδίων, λόγω των υποχρεώσεων των Ελλήνων διεθνών στα Κύπελλα Ευρώπης.

Οι "σαρκς" θα έρθουν στην Αθήνα με τους Άντριου Γιανίτσας, Μαρίν Λάζιτς, Μάθιου Μπαρνς, Γιάκομπ Μέρσεπ, Τζον Χιντζ, Μάρκους Μπέριουλακ, Τζορτζ Φορντ, Σαμ Νάγκλ, Ράιλι Τάουσεντ, Γιόσεπ Πάρνις, Μάθιου Γουίλσον, Τσαζ Πουτ, Τσάρλι Νίγκους, Μίλος Μακίμοβιτς, Μπλέικ Έντουαρντς, Άνγκους Λάμπι, Λούκι Πάβιγιαρντ και Νικ Πόρτερ.

Διαβάστε επίσης

Η ελληνική ομάδα έχει σε πρώτο πλάνο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Κροατία από τις 4 έως τις 16 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα (2-18 Φεβρουαρίου). Απώτερος στόχος της «γαλανόλευκης», βέβαια, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, για τους οποίους έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ - ΑΠΕ/ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis