Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 27/09/2023

Κινηματογραφική καταδίωξη με τη σύλληψη ενός Πακιστανού οδηγού σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, να οδηγεί όχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων με κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Διαβάστε επίσης

Στη θέα των αστυνομικών, έκανε αναστροφή και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όπου λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος και ο οδηγός του εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί άνδρες τους οποίους είχε αποβιβάσει νωρίτερα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τους είχε επιβιβάσει με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

thesstoday.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis