Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 07/12/2022

Πολυεπίπεδη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στις δομές της ΜΚΟ, ενώ φύλλο και φτερό κάνουν οι αρμόδιοι και τα οικονομικά της Οργάνωσης.

Ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, οι οποίοι έφυγαν από τον χώρο όπου διέμεναν στον Κολωνό, καθώς το νέο ΔΣ άλλαξε τις κλειδαριές, ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, TheNewspaper.gr, τις επόμενες ημέρες, ο πατήρ Αντώνιος πρόκειται να καταθέσει υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να παράσχει αυτοβούλως τις δικές του εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται δημοσίως.

Αυτό θα γίνει με δική του πρωτοβουλία, καθώς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, θέλει να διώξει κάθε σκιά από επάνω του και κυρίως από τη δομή κακοποιημένων παιδιών.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε  ότι ο π. Αντώνιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και βλέπει ένα σχέδιο εξόντωσης πίσω από όσα ακούγονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr,  η πλευρά του πατρός Αντωνίου ισχυρίζεται ότι η ίδια η πρεσβυτέρα κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδώσει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία της ΜΚΟ, σε συνεννόηση με τη νέα διοίκηση που όρισε το Υπουργείο Εργασίας, και με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

«Καμία ύποπτη οικονομική συναλλαγή δεν υπάρχει»

Αναφέρουν ακόμη ότι καμία ύποπτη οικονομική συναλλαγή δεν υπάρχει, ενώ δεν έχει γίνει μεταφορά χρηματικού ποσού από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΜΚΟ προς προσωπικούς λογαριασμούς της πρεσβυτέρας ή του πατρός Αντωνίου.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες οι νομικοί συμπαραστάτες του π. Αντωνίου πρόκειται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην υπόθεση, στην οποία προτάθηκε να είναι παρών και ο ίδιος ο ιδρυτής της «Κιβωτού».

enikos.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis