Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:44 | 08/12/2022

Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου σε τράπεζα στη Χίο και αποκαλύφθηκε το περιεχόμενό της και συγκεκριμένα ένα χρηματικό ποσό ύψους περίπου 60 χιλ. ευρώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εκπομπή "TLive", η θυρίδα σε τράπεζα της Χίου άνοιξε από τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας της Αθήνας, με τις έρευνες για την "Κιβωτό του Κόσμου" να συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης

Το άνοιγμα της θυρίδας έγινε παρουσία Ειρηνοδίκη και η διαδικασία κράτησε για μία ώρα και 40 λεπτά. Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα είναι 57.350 ευρώ. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα, τι περιείχε ακριβώς η θυρίδα μέχρι πριν την επίσκεψη του προσώπου στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή "TLive", στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τη θυρίδα, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου στον Συνήγορο του Πολίτη.

Στο όνομα επίσης της μητέρας του πατέρα Αντωνίου έχει βρεθεί ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 50.000 ευρώ.

 

Τι λέει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου για τα χρήματα

"Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…" δήλωσε στον Alpha η μητέρα του πατρός Αντωνίου, η οποία ζει σε μοναστήρι της Χίου.

Εξάλλου, η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον σύντομο διάλογο με τη δημοσιογράφο, παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της "Κιβωτού του Κόσμου", γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis