Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:19 | 14/12/2022

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου, στο Κεφαλάρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτή επικοινωνία», μια επιχειρηματίας της περιοχής, έκανε βόλτα με το κατοικίδιό της, το οποίο πρόκειται για έναν μικρόσωμο σκύλο.

Διαβάστε επίσης

Κάποια στιγμή είδε να την πλησιάζουν ένα μεγαλόσωμο σκυλί κι ακόμη ένα το οποίο ήταν αδέσποτο. Μάλιστα το ένα από τα δύο το είχε… σκάσει από το σπίτι το οποίο φιλοξενούνταν στην Πολιτεία.

Η επιχειρηματίας βλέποντας τα δύο σκυλιά να έρχονται επιθετικά προς εκείνη -αυτό που είχε φύγει από το σπίτι ήταν ράτσας «Dogo Argentino»- άρχισε να τρέχει προκειμένου να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και το σκυλάκι της, ράτσας «Κοκόνι».

Τότε, τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά όρμησαν τόσο στην γυναίκα όσο και στο σκυλάκι κι εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ένας περαστικός, ο οποίος είδε το περιστατικό και σταμάτησε με το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει την επιχειρηματία.

Άνοιξε την πόρτα του οχήματος να μπουν μέσα η ιδιοκτήτρια και το κατοικίδιό της, ωστόσο το «Dogo Argentino» μπήκε κι εκείνο στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κατασπαράξει το μικρόσωμο σκυλί προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα.

Τότε, ο κύριος στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το «Dogo Argentino», το οποίο έπεσε νεκρό από τα πυρά.

Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό που πυροβόλησε, ενώ η ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκυλιού, που εν τέλει κατέληξε από τα τραύματα που του είχε καταφέρει ο «Dogo Argentino», κατέθεσε μήνυση στον ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis