Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 07/05/2023

Νεκρή στο υπνοδωμάτιο της σε διαμέρισμα στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό της Κύπρου, εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεαρή αλλοδαπή, μετά από εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τo ΡΙΚ, το θύμα φέρεται να είναι Ουκρανή, 35 ετών, την οποία εντόπισε νεκρή φίλη της γύρω στη μία μετά τα μεσάνυκτα. Η 30χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η φίλη της η οποία ανησύχησε εισήλθε στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό.

Με βάση τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου Τούρκου. Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του και καταζητείται, όπως αναφέρει το sigmalive.

Τούρκος

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τον καταζητούμενο

Η Αστυνομία καταζητεί τον Erkan Alkan, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis