Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 19/12/2023

Λίγη ώρα μετά το τραγικό τροχαίο στον Απρόπυργο με θύμα τον 29χρονο Πατρινό αστυνομικό, αστυνομικοί της Πάτρας εκλήθησαν να πράξουν ακριβώς το ίδιο!

Ηταν 4.02 τα ξημερώματα όταν συμβατικό όχημα της Ασφάλειας ακολουθούσε ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή του Χαράδρου, στα Μποζαϊτικα. Φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το Κέντρο της Αμεσης Δράσης έδωσε εντολή και σε άλλα περιπολικά να σπεύσουν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης

Οι επιβάτες στο ύποπτο όχημα καταδιώκονταν από τα περιπολικά και κάποια στιγμή αντιλαμβανόμενοι πως οι αστυνομικοί «δεν μασάνε» και σύντομα θα έπεφταν στα δίχτυα τους, μπήκαν σε ένα σημείο μη εύκολα προσβάσιμο, σταμάτησαν το όχημά τους, το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν σε μία… ημιδασώδη περιοχή!

Τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τους ακολουθήσουν όμως μέσα στα «μονοπάτια» ήταν αδύνατο. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο όχημα που είχε εγκαταληφθεί και διαπίστωσαν πως ήταν γεμάτο με κλεμμένα αντικείμενα. Προφανώς οι αναζητήσεις συνεχίζονται ενώ μέσω καταγγελιών ή και μηνύσεων σε βάρος αγνώστων θα προσπαθήσουν να βρουν τους κατόχους των κλεμμένων.

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis