Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΥΡΩ
18:44 | 15/05/2024

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ:  Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης, στους Εξωτερικούς Φρουρούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόληση τους, κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των Ευρωεκλογών της 09/06/2024.

 Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,

 Αξιότιμη κα. Γενική,

 όπως σαφώς γνωρίζετε με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, από το 2019 η Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, ανήκει πλέον  στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

  Η εν λόγω υπηρεσία αποτελεί ειδικό ένοπλο σώμα και έχει τα ίδια καθήκοντα σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΠΔ 215/2006 με εκείνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Ενόψει της έκδοσης ΚΥΑ (Υπουργείο Εσωτερικών - Υπουργείο Οικονομικών) και λαμβάνοντας υπόψιν την υπάρχουσα ανάγκη παροχής έκτακτης εκλογικής εργασίας, από το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την    αντιμετώπιση των αυξημένων διεργασιών, προπαρασκευής και διενέργειας, των Ευρωεκλογών της 09/06/2024, παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν στην άνωθεν ΚΥΑ και ΟΛΟΙ οι Εξωτερικοί Φρουροί των Καταστημάτων Κράτησης.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα άνωθεν.

Με εκτίμηση

                        Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Σωτήραλης          Στεφανάτος Σπύρος

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis