Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 02/09/2023

Στην τελική ευθεία η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών

Αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να έρθουν 200 Δόκιμοι Αστυφύλακες στα Γρεβενά, με τη Σχολή να είναι έτοιμη να υποδεχτεί του χρόνου άλλους 200.

Διαβάστε επίσης

Προσπάθειες πολλών μηνών, της Περιφερειακής Αρχής αποδίδουν καρπούς για τα Γρεβενά, με την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων να είναι πλέον διαδικαστικό ζήτημα!

Σε σύσκεψή που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, συζητήθηκε η αύξηση των Δοκίμων από το επόμενο Ακαδημαϊκό έτος με τον Περιφερειάρχη να δεσμεύεται για την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ενεργειών για το σκοπό αυτό, με τους παρευρισκόμενους να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.  

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης σημείωσε πως: «Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά ισοδυναμεί με την ίδρυση νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος με όλα τα τεράστια οφέλη. Εξέλιξη που προσδίδει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην πόλη των Γρεβενών και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, εκπληρώνοντας έτσι μια βασική μας δέσμευση προς τους πολίτες των Γρεβενών».

greveniotis.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis