Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:12 | 20/03/2024

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη «Θετική συμβολή των γυναικών στην Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις» διοργανώθηκε σήμερα, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας από το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

«Τιμούμε τις γυναίκες της Αστυνομίας, συνεργαζόμαστε απόλυτα μαζί τους. Είμαι υπερήφανος που στη Θεσσαλία έχουμε περίπου 500 γυναίκες αστυνομικούς, οι οποίες κατέχουν θέσεις σε βαθμό, στελεχώνουν και διοικούν υπηρεσίες και ειδικές ομάδες, είναι προϊστάμενες γραφείων και υπηρετούν τόσο σε επιτελικές όσο και σε μάχιμες υπηρεσίες. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άνδρες συναδέλφους τους. Τις ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας» δήλωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος, κ. Θωμάς Καρανάσιος.

Διαβάστε επίσης

Ο γενικός πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κ. Τζέρι Ισμαήλ, με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλία για πρώτη φορά, έκανε λόγο για μια εξαιρετική φιλοξενία σημειώνοντας εν συνεχεία τους λόγους της παρουσίας του στη Λάρισα, «να γιορταστεί ο παγκόσμιος μήνας ιστορίας των γυναικών και να γίνει συζήτηση για τη σημαντική συνεισφορά αυτών στη δύναμη των χωρών και στο στρατό».

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, η χωρική αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
ΑΣΤΥ

 

Εικόνα
ΑΣΤ

 

Εικόνα
ΑΣ

 

Εικόνα
ΑΣ

 

Εικόνα
ΑΣ

Πηγή:  onlarissa.gr 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis