Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:39 | 02/01/2023

Συνελήφθη την 29-12-2022 το μεσημέρι στην περιοχή της Άμφισσας Φωκίδας, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλής, εξύβρισης και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, τη συγκεκριμένη ημέρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οίκημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας και κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ προς ενίσχυση τους προσέτρεξαν και τρεις Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Διαβάστε επίσης

Στην θέα των Αστυνομικών, ο ιδιοκτήτης του οικήματος κινήθηκε προς το μέρος τους, κρατώντας μαχαίρι, απειλώντας τους για την ζωή τους και εξυβρίζοντάς τους, προκειμένου να απομακρυνθούν.

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να αφοπλίσουν άμεσα αυτόν και να τον συλλάβουν, ενώ κατάσχεσαν και το μαχαίρι, το οποίο είχε μήκος (26) εκατοστά.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Με Απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (38) μηνών, χωρίς αναστολή και με παραγγελία του αρμόδιου Εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis