Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:47 | 16/04/2024

Ανακοίνωση της Π.Ο.Α.Ε.Φ.:

Σήμερα, μια τραγική είδηση συγκλόνισε την κοινωνία αλλά και την Αστυνομική Οικογένεια ειδικότερα, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν , ότι ένας νέος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, όχι μαχόμενος κατά του εγκλήματος και υπερασπιζόμενος την τάξη και την ασφάλεια των συμπολιτών, αλλά μαχόμενος για την οικονομική επιβίωση του και κοινωνική αξιοπρέπεια του!

 
Ο πόνος βαρύς, η οδύνη αβάσταχτη, για την οικογένεια του Αγαθάγγελου, στην οποία εκφράζουμε την βαθειά θλίψη και τα συλλυπητήρια μας, όπως και την αμέριστη , έμπρακτη συμπαράσταση μας .

Η Πολιτεία, δυστυχώς επιβεβαιώνει εκατοντάδες αναφορές και καταγγελίες μας, αφού απαιτεί από τον Έλληνα αστυνομικό να λειτουργεί ως αστυνομικός τύπου “FBI”, ενώ τη ίδια στιγμή επιφυλάσσει αμοιβές «ψωροκώσταινας»!! Το προσωπικο αντιμετωπίζει ανυπέρβλητες δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο, σε βαθμό επιβίωσης . Η ανάγκη, λειτουργεί εκβιαστικά απαιτώντας από τον έλληνα αστυνομικό , ιδιαίτερα της Αττικής να επιζητεί να διασώσει την καθημερινότητα του δυστυχώς ακόμα με οποιοδήποτε τρόπο και οποιεσδήποτε συνθήκες δεύτερης εργασίας!

 
Το γεγονός και οι συνθήκες θανάτου του νεαρού συναδέλφου μας αποτελούν για την Πολιτεία κόλαφο , καθώς πρέπει να συνειδητοποιήσει, δυστυχώς με αφορμή ένα τόσο σκληρό γεγονός, την διαχρονική ευθύνη της αλλά και το καθήκον της να καταστήσει τον Έλληνα αστυνομικό ικανό να επιβιώσει αρχικά και ακολούθως να μπορεί να ανταπεξέλθει υπηρεσιακά .
Ανεπαρκής οικονομικά και κοινωνικά αστυνομικός συνεπάγεται φτωχή και ανεπαρκής δημόσια τάξη .

Από την Π.Ο.Α.Ε.Φ. επαναλαμβάνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους συμπαραστεκόμενοι στη δύσκολη αυτή στιγμή.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis