Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 09/02/2024

Τις δικές του εκτιμήσεις για την στυγνή δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά στην Μάνδρα κατέθεσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ανέφερε για τη δολοφονία στην Μάνδρα πως «προφανώς έχουμε ένα συμβόλαιο θανάτου».

Διαβάστε επίσης

«Η ανθρώπινη ζωή έχει φθηνύνει. Με 50-150.000 ευρώ πάνε και σκοτώνουν ανθρώπους. Κάποιοι είναι εισαγόμενοι, οι οποίοι παίρνουν πολύ εύκολα το όπλο, σκοτώνουν και φεύγουν από την Ελλάδα», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και αναφέρθηκε σε πρόσφατες συλλήψεις ατόμων από ανατολικές χώρες από την ΕΛ.ΑΣ.

«Ο άνθρωπος δεν είχε σχέση με το οργανωμένο έγκλημα όμως είχε άλλες εμπλοκές, έκανε προφανώς παράνομες ενέργειες με διακίνηση ανθρώπων. Ακούγονται πολλά για τοκογλυφίες, για διακίνηση όπλων. Είχε ένα σπίτι που ήταν φρούριο, είχε φύλαξη. Φαίνεται πως κάτι υπήρξε στο παρελθόν, το κίνητρο μπορεί να είναι οικονομικό μπορεί και κάτι άλλο», είπε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Επέμεινε πως πιθανότητα πρόκειται για εισαγόμενους εκτελεστές. «Ο τρόπος που έδρασαν, το θύμα ήταν γαζωμένο, γεμάτο τρύπες , άδειασαν μια γεμιστήρα πάνω του. Ο άνθρωπος ήταν κόσκινο».

Σημείωσε τέλος πως ήξεραν ότι δεν είχε φύλαξη, ενώ στάθηκε επίσης στο σημείο του επεισοδίου, έθεσε το ερώτημα πώς τον σταματήσαν, και πρόσθεσε πως οι πυροβολισμοί είναι από τα πλάγια του αυτοκινήτου.

«Αναμοχλεύεται μια υπόθεση του 2018 με τη δολοφονία της γυναίκας του», πρόσθεσε τέλος.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis